facebook tracking
Avdelning

Kommunikation och marknad

Connect

Vårt uppdrag på Kommunikation & Marknad är att berätta vilka vi är, vad vi gör och hur vi jobbar med vår strategi kring smart stadsutveckling. På så sätt hoppas vi kunna öka kännedomen om oss som företag och intresset för dig att vilja vara vår medarbetare, hyresgäst eller samarbetspartner.

Vi ser oss själva som storytellers och planerar all kommunikation och marknadsföring utifrån vår värdegrund och vår positionsinriktning – både internt och externt. Då behöver vi aktivt arbeta med att hålla ihop våra budskap i alla avseenden. På så sätt bidrar vi också till att skapa bättre affärer och starkare kundrelationer i en alltmer spännande och komplex värld. Oavsett kanal. Internt och externt. Lokalt och nationellt. Alltså samarbetar vi nära med alla våra medarbetare.

Allt vi gör sker digitalt och vi använder alla olika kanaler. Digitala verktyg och digital närvaro är självklart. Vi ska vara där våra medarbetare, hyresgäster och samarbetspartners är. Det gör vi genom media och våra egna kanaler. Vi jobbar med sökordsoptimering, analys och mätverktyg så att vi kan stämma av så att vi är på rätt väg. Genom sponsorskap och deltagande i events stärker vi vår position som stadsutvecklare. Vi har en tydlig plan för vad vi engagerar oss i.

Vi som jobbar på Kommunikation & Marknad är engagerade personer med passion för att via text, bild, film, alla våra medarbetare och genom alla kanaler kunna skapa ett intresse för oss. Ärligt, autentiskt och relevant.Vi har både bred och djup kunskap inom kommunikation och marknadsföring generellt och vi är experter på form, text, bild och kanalval.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Varför jobba med oss?

Vi är ett framåtsträvande fastighetsbolag med tydligt fokus på relationer, stadsutveckling och personlig utveckling. För oss är goda möjligheter till kompetensutveckling och interna karriärvägar avgörande, därför jobbar vi aktivt med vår utbildningsplattform Diös Academy. Vi inspirerar och stöttar våra medarbetare till en hälsosam livsstil med balans mellan arbetsliv och privatliv, något vi ser goda effekter av i vår höga frisknärvaro.

Här är några av de förmåner du som anställd får ta del av.

 • Diös Academy 🚀

  Vår VD Knut brukar säga att så länge vi hittar människor som är duktiga på att bygga relationer och vill göra affärer, så kan vi lära dem resten. Det är en grundfilosofi som är framgångsrik när vi vill hitta nya kollegor. Diös Academy är vår egen utbildningsplattform där vi skapar utbildningar efter medarbetarnas och verksamhetens behov. Vi vet att möjligheter till vidareutbildning och kontinuerlig utveckling är en viktig del för att fortsätta vara konkurrenskraftig som fastighetsbolag och som attraktiv arbetsgivare.

 • Grunden 💡

  Medarbetarnas insatser, engagemang och ansvarstagande är av stor betydelse för att göra Diös framgångsrikt. Målsättningen med Diös vinstandelssystem Grunden är via ökad delaktighet från medarbetarna uppnå ökad lönsamhet för bolaget. Vinstandelsstiftelsen går ut på att belöna medarbetare vid år med god vinst. Avsättningen samt avkastningen av medlen ska investeras i Diös aktier. Uttag sker enligt ett särskilt regelverk och beräkningsgrunden ses över och fastställs årligen av Diös styrelse.

 • Diös IF 🤸‍

  Med Diös IF vill vi uppmuntra våra medlemmar till hälsofrämjande aktiviteter som även stärker vår gemenskap. Som medlem i föreningen kan man delta vid olika idrottsliga aktiviteter, även utanför arbetstid, och Diös IF subventionerar avgiften.

Diös Fastigheter AB
831 22 Östersund Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Borlänge

Diös Fastigheter AB
784 33 Borlänge Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Falun

Diös Fastigheter AB
791 71 Falun Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Gävle

Diös Fastigheter AB
803 10 Gävle Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Luleå

Diös
972 32 Luleå Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Mora

Diös Fastigheter AB
792 30 Mora Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Skellefteå

Diös Fastigheter AB
931 30 Skellefteå Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Sundsvall

Diös Fastigheter AB
852 34 Sundsvall Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Umeå

Diös Fastigheter AB
903 26 Umeå Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Åre

Kurortsvägen
837 52 Åre Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Jobbar du redan på Diös Fastigheter?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@dios.se
 • Anders Mauree
 • Anders Norin
 • Anders P Norin
 • Anders Wesström
 • Andreas Eriksson
 • Andreas Stattin Berg
 • Andreas Westman
 • André Westergren
 • Anna-Carin Larsson
 • Anna Dahlgren
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor